Skip to main content

Media Buying

Om uw doelstellingen te bereiken combineren we de meest geschikte media voor gegarandeerde prestaties. We gaan verder dan het aankopen van traditionele reclame maar bouwen een mediaplan dat ook sociale en digitale componenten omvat. Deze kunnen immers gemakkelijk worden gevolgd om te weten wat werkt en om een hoger rendement op uw investering te krijgen.

Backstage Communication kan u helpen met een complete reclamecampagne waarmee u de wereld kunt vertellen waar u goed in bent. Een degelijk mediaplan stelt doelen en beschrijft de beste strategie om die te bereiken.

Wij bieden concurrerende prijzen voor alle media: TV, radio, print, outdoor en digitaal. Met 15 jaar ervaring in mediarelaties en PR hebben we goede relaties opgebouwd met alle soorten media in de Benelux.

We helpen bij het opzetten van campagnes en geven gedetailleerde informatie over wat de markt te bieden heeft. We willen geen enkele kans missen om uw return on investment te maximaliseren. Op het einde van elke campagne voeren we een gedetailleerde evaluatie uit.

ONZE SECTOREN

Ons doel is maximale zichtbaarheid en bekendheid te creëren voor uw bedrijf in de Benelux

Het Backstage-team bestaat uit ervaren communicatieprofessionals en richt zich op zowel nationale als internationale instellingen en bedrijven van elke omvang.

Ons werk omvat bedrijfs- en productcommunicatie, pers- en public relations, mediapartnerships en -planning, corporate publishing en communicatie over de financiële markten.