Skip to main content

Professionele Dienstverlening

Communicatie in een B2B-context is zeer uitdagend. Professionals zijn altijd op zoek naar interessante inzichten en feiten, maar hebben weinig tijd. De kunst is dus om hen relevante informatie te brengen via het juiste kanaal op het juiste moment.

Of u nu een aanbieder bent van juridisch of fiscaal advies, een adviesbureau of accountanct bent of andere diensten aanbiedt aan bedrijven, in de loop der jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van journalisten die schrijven voor de belangrijkste bedrijfs- en sectormedia. Wij maken gebruik van dit netwerk om uw expertise bij hen onder de aandacht te brengen, met als doel uw reputatie op te bouwen, te versterken of te beschermen en de bekendheid en zichtbaarheid van uw merk te vergroten.

people standing on gray tile flooring
ONZE SECTOREN

Ons doel is maximale zichtbaarheid en bekendheid te creëren voor uw bedrijf in de Benelux

Het Backstage-team bestaat uit ervaren communicatieprofessionals en richt zich op zowel nationale als internationale instellingen en bedrijven van elke omvang.

Ons werk omvat bedrijfs- en productcommunicatie, pers- en public relations, mediapartnerships en -planning, corporate publishing en communicatie over de financiële markten.