Skip to main content

Life Sciences

MedTech, BioTech, Diagnostic of farmabedrijf of een leverancier in de gezondheidszorg?  Start-up, scale-up, in klinische testfase, op zoek naar investeerders, een beursgang aan het plannen of op zoek naar partnerships om uw oplossing op de markt te brengen, te produceren of te distribueren?

Onze senior specialisten begrijpen jouw bedrijf en kunnen je helpen in welke fase je je ook bevindt!

Professionaliseer uw communicatie

Wat je doel ook is, de eerste stap is altijd ervoor zorgen dat je een professionele communicatiestrategie hebt.

Onze specialisten weten hoe ze potentiële investeerders, fabrikanten, grote farmaceutische bedrijven en andere belanghebbenden in life sciences moeten benaderen.

Relaties met investeerders

Onze experts hebben in de loop der tijd relaties opgebouwd met family offices, investeringsfondsen, venture capital-spelers, beurzen en hebben toegang tot particuliere investeerders.

Ze weten hoe ze jouw verhaal bij deze partijen kunnen laten aanslaan, kunnen je helpen om op hun radar te komen en kunnen mogelijkheden creëren om met hen te praten.

We kunnen je helpen met due diligence en adequaat reageren op de vele vragen die potentiële investeerders hebben.

Deals maken

Onze specialisten hebben goede connecties met farmaceutische bedrijven, distributeurs, productie facilitators, etc. en kunnen je helpen hen te bereiken en kunnen je adviseren bij het maken van een deal.

Ze helpen je om je bedrijfsverhaal op punt te stellen, vertalen het naar de juiste communicatiematerialen zoals een bedrijfswebsite, pitch deck, factsheets, brochures,… en kunnen u trainen in het overbrengen van de boodschap en het indruk maken bij uw doelgroep.

ONZE SECTOREN

Ons doel is maximale zichtbaarheid en bekendheid te creëren voor uw bedrijf in de Benelux

Het Backstage-team bestaat uit ervaren communicatieprofessionals en richt zich op zowel nationale als internationale instellingen en bedrijven van elke omvang.

Ons werk omvat bedrijfs- en productcommunicatie, pers- en public relations, mediapartnerships en -planning, corporate publishing en communicatie over de financiële markten.

Close Menu