Skip to main content

CEO-positionering & Ghostwriting

Uw CEO is het gezicht van uw bedrijf naar de wereld. Als woordvoerder van de strategie en doelstellingen van uw bedrijf heeft hij of zij een unieke rol te spelen.

Wij kunnen u helpen om uw CEO te positioneren als een ’thought leader’ die zijn of haar visie en expertise proactief in de markt zet.

Wij bieden de volgende diensten aan om het leven van uw CEO zo makkelijk mogelijk te maken:

  • Definitie van strategische onderwerpen: Voor we beginnen met de eigenlijke positionering is het essentieel om strategische en opportuniteitsonderwerpen te definiëren die overeenstemmen met de individuele sterktes van de CEO en die de strategische berichtgeving van uw bedrijf ondersteunen.
  • Ontwikkeling van een systematisch plan: Onderdeel van het positioneringsplan is een stakeholder-specifieke berichtgeving en de ontwikkeling van een consistente en gestructureerde roadmap.
  • Contentcreatie & ghostwriting: CEO’s zijn drukbezette mensen en hebben zelden de tijd om hun eigen content te schrijven. Bij Backstage hebben we senior copywriters en journalisten die dit werk voor hen kunnen doen. Zodra de strategische onderwerpen zijn geïdentificeerd, kunnen we opiniestukken, blogartikelen en social media posts ontwikkelen die klaar zijn voor gebruik.
  • Posten op sociale media: De experts van Backstage kunnen ook de praktische zaken uit handen nemen van uw CEO of communicatieteam en de gecreëerde inhoud op het juiste moment op de juiste platforms posten.
  • Mediarelaties & PR: Als laatste stap in het CEO-positioneringsplan brengen we de inzichten, mening en visie van uw CEO naar de relevante media en helpen we hem voor te bereiden op interviews, waarbij we uw CEO helpen zichzelf te presenteren en van tevoren weten wat hij wel en niet moet zeggen.
ONZE SECTOREN

Ons doel is maximale zichtbaarheid en bekendheid te creëren voor uw bedrijf in de Benelux

Het Backstage-team bestaat uit ervaren communicatieprofessionals en richt zich op zowel nationale als internationale instellingen en bedrijven van elke omvang.

Ons werk omvat bedrijfs- en productcommunicatie, pers- en public relations, mediapartnerships en -planning, corporate publishing en communicatie over de financiële markten.