Skip to main content

OVER ONS

Wij creëren communicatie die resultaat oplevert!

Ons team bestaat uit specialisten in bedrijfs-, corporate en financiële communicatie, public affairs, en marketing. Ze komen uit verschillende sectoren en communicatiedisciplines en hebben een diepgaand inzicht in de vele doelgroepen die onze klanten willen bereiken. Dit stelt hen in staat om campagnes en communicatie op te zetten die reputaties verbeteren en beschermen, allemaal ondersteund door datagedreven inzichten.

Wij creëren communicatie die resultaten oplevert – en onze langdurige relaties met klanten zijn daarvan het bewijs. We zijn trots op het werk dat we doen en werken graag in een intellectueel uitdagende sector.

Onze Waarden 

Onze Waarden 

Onze Waarden 

Backstage communication 

Backstage communication 

Onze
Waarden

De beste bedrijven zijn gebouwd op het fundament van sterke, authentieke communicatie. We kopen geen fans en we spammen onze berichten niet. We leren, we delen en we luisteren. Niet alleen dat, maar we maken ook actief deel uit van de gemeenschap.

Build with empathy

We geven om de personen die aan de andere kant zitten van alles wat we creëren. We nemen de tijd om te begrijpen wie ze zijn en hoe ze de wereld zien. Het stelt ons in staat om betere diensten aan te bieden die echte problemen oplossen.

Acknowledged

We worden erkend voor ons werk voor internationaal erkende bedrijven in de Benelux. Onze experts hebben de kennis, ervaring en het netwerk die essentieel zijn om u te helpen uw ambities te realiseren.

Creative

Creativiteit zit in elk detail: van strategie tot copy en design. Wij zorgen ervoor dat onze creativiteit uw ambities dient en het verschil maakt.

Knowledge

Wij baseren onze dienstverlening op jarenlange ervaring en data. We werken graag met KPI’s die we permanent evalueren om zo onze aanpak te optimaliseren.

Solid

Wij zijn een bureau met een stevig team van experts waar u elke dag van de week op kunt rekenen. U kunt er zeker van zijn dat u een toegewijde contactpersoon heeft die er voor u en uw collega’s zal zijn.

Team First

We besteden veel van onze tijd aan ons werk en er is een belangrijke reden waarom we het allemaal doen. We krijgen een kick van het zichtbaarder maken van onze klanten en hun medewerkers.

Alert

Kansen zien om onze klanten te laten schitteren zit in onze genen. Het identificeren van interessante invalshoeken, news hijacks of interessante partnerschappen is wat we doen.

Goal Driven

‘Wat wil je bereiken?’ is een van de eerste vragen die we aan onze klanten stellen. Het is het doel dat leidend is bij het ontwikkelen van een strategie en het creëren van een boodschap die u helpt uw objectieven te realiseren.

Empower Others

We staan in dienst van anderen en willen hen energie en kracht geven door hen te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Internationaal Netwerk

Backstage kan beroep doen op een wereldwijd netwerk van partners

Backstage Communication beschikt over een eigen team van ervaren PR-consultants voor al uw communicatiebehoeften in België, Nederland en Luxemburg.

Maar ook op andere Europese markten kunnen we u helpen. In de loop der jaren hebben we voor veel internationale klanten gewerkt en hebben we zo contacten gelegd met heel wat kwalitatieve lokale PR-bureaus.

Wij kunnen uw communicatie-initiatieven met hen coördineren of we kunnen u bij hen introduceren, zodat u uw communicatie buiten de Benelux rechtstreeks met hen kunt beheren.

Ons team van experten staat voor u klaar

Olivier Duquaine

Founder & Managing Partner

Maak kennis met Olivier op LinkedIn

Gunther De Backer

Partner & Senior PR Consultant

Maak kennis met Gunther op LinkedIn

Jurgen Vluijmans

Partner & Senior PR Consultant

Maak kennis met Jurgen op LinkedIn

Bart Beeusaert

Partner & Senior PR Consultant

Maak kennis met Bart op LinkedIn

Sabine Leclercq

Partner & Senior PR Consultant

Maak kennis met Sabine op LinkedIn

Barbara Willems

Partner & Senior PR Consultant voor Nederland

Maak kennis met Barbara op LinkedIn

Véronique Bourgeois

Senior PR Consultant

Maak kennis met Véronique op LinkedIn

Catherine Depoorter

Senior PR Consultant

Maak kennis met Catherine op LinkedIn

Catherine Depoorter

Senior PR Consultant

Maak kennis met Emilie op LinkedIn

ONZE SECTOREN

Ons doel is maximale zichtbaarheid en bekendheid te creëren voor uw bedrijf in de Benelux

Het Backstage-team bestaat uit ervaren communicatieprofessionals en richt zich op zowel nationale als internationale instellingen en bedrijven van elke omvang.

Ons werk omvat bedrijfs- en productcommunicatie, pers- en public relations, mediapartnerships en -planning, corporate publishing en communicatie over de financiële markten.