Skip to main content

Top-Tier Public Relations Diensten in de Benelux

Zoekt u een resultaatgedreven PR-agentschap in de Benelux? Dan bent u bij Backstage aan het juiste adres!

Reputatiemanagement in de Benelux

Wil je je voorbereiden op mogelijke crises, je reputatie opbouwen en beschermen? Backstage is de juiste partner voor crisis­communicatie­plannen, issues management en CEO-positionering.

OUR SPOTLIGHT IS ON YOU

Expertise in 6 sectoren

Gedurende de laatste 15 jaren specialiseerde Backstage Communication zich in het verhogen van de naamsbekendheid en reputatiemanagement voor bedrijven uit 6 sectoren

Dit doen we in heel België, Nederland en Luxemburg

Pers- en mediarelaties: hoe kunnen we u helpen?

Uw merk, product en bedrijf zijn uniek! Daarom hebt u een media- en PR-aanpak op maat nodig. Samen met u bepalen we de juiste strategie, uw kernboodschappen en passende PR-acties. Na implementatie monitoren we de resultaten, stellen we de opzet bij waar nodig en zoeken we naar mogelijkheden om u te laten opvallen.

Onze consultants staan dagelijks in contact met de media en de pers. Wij weten wat journalisten zoeken en brengen uw expertise of product graag bij hen onder de aandacht. Afhankelijk van de gedefinieerde strategie gebruiken we persconferenties, persberichten, sampling- of uitwisselingsdeals, of pitchen we voor gerichte interviews om u te laten opvallen in de massa en uw naamsbekendheid binnen uw B2B- of B2C-doelgroep te vergroten.

We zien het ook als onze plicht om u voor te bereiden op stormachtige tijden. Het juiste crisiscommunicatieplan en mediatraining zorgen ervoor dat u in tijden van crisis adequaat reageert en de juiste boodschap overbrengt. Onze experts houden de media proactief in de gaten op zoek naar mogelijke problemen, zodat zij u met raad en daad kunnen bijstaan wanneer dat nodig is.

Wij zien onszelf als een lid van uw team en willen de hoogst mogelijke toegevoegde waarde leveren.

person in black shirt and black pants sitting on black leather chair
person holding iPhone turned on

We zijn er trots op dat we deze toonaangevende merken het podium kunnen geven dat ze verdienen!

Vraagt u zich af wat we voor u kunnen doen?

ONZE SECTOREN

Ons doel is maximale zichtbaarheid en bekendheid te creëren voor uw bedrijf in de Benelux

Het Backstage-team bestaat uit ervaren communicatieprofessionals en richt zich op zowel nationale als internationale instellingen en bedrijven van elke omvang.

Ons werk omvat bedrijfs- en productcommunicatie, pers- en public relations, mediapartnerships en -planning, corporate publishing en communicatie over de financiële markten.